Vandrande planka

Vi har ofta med någon variant av planka i våra cirkelpass. Plankan kan man göra i fantastiskt många olika varianter och den övningen är bra för hela kroppen.

Här kommer en planka som vi ofta använder oss av – vandrande planka. Man står i plankposition på händerna. Sätt ner höger armbåge i golvet. Sätt ner vänster armbåge i golvet. Tryck dig upp på höger arm och sedan på väster arm tills du står i plankposition igen. Upprepa sedan, fast spegelvänt. Vänster armbåge, höger armbåge, vänster hand och höger hand. Fortsätt att göra varannan gång åt varsitt håll. Tänk på att hålla kroppen så rak som möjligt hela tiden, det är bara armarna som ska jobba. Ha en spänd mage genom hela övningen. //Vickan & Lina

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras