Bananpannkaka med jordnötssmör

Bananpannkaka är en riktig höjdare tycker jag och de flesta har väl provat det vid det här laget. Jag brukar dock ha i jordnötssmör i smeten för mer smak och så tycker jag att det mättar bättre. Smarrigt både som frukost eller lunch. Som tillbehör gillar jag kvarg och toppar med bär eller frukt. Lite nötter och kokos som pricken över i:t. Mums! //Lina

bananpannkaka
Bananpannkaka med jordnötssmör

1 mogen banan

2 ägg

1 msk jordnötssmör

En uns vaniljpulver

Mixa samman allt med en stavmixer till en slät smet. Stek i kokosolja till pannkakor i önskad storlek. På med valfri topping och njut!

 

bananpannkaka

 

bananpannkaka

 

 

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.