Strandlöpning i Varamon

Det har varit två riktigt aktiva veckor i början på mitt sommarlov! Mycket vandringar & löpturer – jag älskar detta aktiva semesterliv! Vi hann bara landa någon dag hemma efter Norgeresan, innan det var dax att bege sig iväg på nästa lilla semestertripp. Denna gång var min barndomsstad Motala målet. Vi bodde i en strandstuga mindre än 100 meter från den härliga stranden Varamon. Här i närheten är jag uppväxt, så jag har alldeles speciella känslor till Vättern & dess långgrunda härliga sandbotten. I Motala var vi tillsammans med mannens familj. Tre mornar innebar tre morgonrundor! Två gånger sprang jag med stora sonen & en morgon med mannen. Underbart härligt! Att få springa i strandkanten, att få springa på sandstigar bland rötter & tallkottar, att få springa på barndomsgatan & att få springa i morgonsolen… Lycka i kubik! //Vickan

Vickan strandlöpning Varamon

Varamonstranden, Motala

Varamoviken! Man får verkligen känslan av att vara utomlands. Härlig finkornig strand. Första morgonen blev det en runda med stora sonen på drygt 5 km. Mest löpning på strandpromenaden & på stigen i strandkanten.

Morgonlöpning

Morgon nr. 2 blev en nostalgisk löprunda på drygt 7 km. Vi, mannen & jag, sprang förbi simbassängen där jag slog ut min framtand, lördagsgodiskiosken, stora klättereken, mitt barndomshem & vägen till stranden där jag tog mina första stapplande steg. Så mycket minnen & jag märkte att jag hade ett leende på läpparna hela rundan.

 Vickan springer i Pariseviken

Här springer jag på min fina barndomsstrand Pariseviken, som bara är ett par 100 meter från barndomshemmet.

image

Motalalöpningå

Tredje & sista morgonen sprang jag & sonen igen. Så kul att kunna träna tillsammans! Denna gång sprang vi på stranden & sandstigar utmed övre delen på stranden. Drygt 5 km & vi njöt av vågskvalp, morgonsol & fantastiska hus utmed vattnet!! Det är så otroligt vackert & jag drömmer om att en gång äga ett strandhus här!

 Vickan springer i Varamon

Glädjehopp i varamon

Vickan i Varamon

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras