Löpturer i Helsingborg

Nu har vi varit på fotbollscup (Eskilscupen) i Helsingborg i tre dagar. Stora sonen bodde med laget på en skola & vi övriga i familjen (supportrarna) bodde på hotell. Jag älskar ju att uppleva nya städer genom en löprunda & så blev det även här i Helsingborg. Två rundor hann jag med, en i området runt där vi bodde & en tillsammans med mannen utmed vattnet/strandpromenaden. I övrigt blev det mycket gående i centrum mellan matcherna, på Pokémonjakt med lilla sonen. Vi hann även med en liten tripp till Helsingör. Helsingborg är en fantastiskt fin stad. Det blåste dock otroligt mycket under hela tiden vi var där. //Vickan

Fredagskvällsrundan sprang jag själv med utgångspunkt från vårt hotell Scandic Nord. Det blev en skön tur i kvällssol förbi Zoegas kaffefabrik & rundade sedan Ringstorps kolonilotter. 6 snabba km, vilket var perfekt avslut på fredagen.

Helsingborg löpning 1

Lördagskvällsrundan sprang jag med mannen. Den startade i duggregn, solen tittade fram i mitten & avslutades i helmulet. Vi tog bilen ner till Båthusgatan & sprang norrut utmed stranden/vattenkanten. Det var en fin strandpromenad kantad med stora sittsäckar, restauranger, badplatser, kallbadhus, läckra villor & Henke Larsson staty. Drygt 7 km i nästan stormvindar var ett skönt avslut på en fotbollig dag + ett Danmarkbesök.

Helsingborg löpning 2

Vinden knäckte nästan flaggstängerna!

Helsingborg strandpromenad

Helsingborg strandlöpning

Helsingborg strandpromenaden 2

Helsingborg löpning strandpromenad

Helsingborg löpning

 

Helsingborg löpning

På PokémonGo promenad med lilla sonen i Centrala Helsingborg.

Helsingborg

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras