På väg till min första chin…

Jag började med styrketräning för bara något år sedan. Jag prioriterar fortfarande löpning & cirkelpass, men försöker även lägga in ren styrketräning. Nyligen så klarade jag av armgång i monkeybaren för första gången. Då blev känslan ”life in a happy way”!! Nästa styrkeutmaning blir att klara en chin. Lina har ju som mål att klara 10, men mitt första mål är att klara en riktig, utan hjälp av ett litet hopp eller ett gummiband. Med hjälp har jag klarat chins tidigare, men nu ska jag alltså klara att dra mig upp utan hjälpmedel. Lina guidar mig i min väg mot mitt mål. Nu har jag börjat med att bara hänga, med ett litet lyft i skuldrorna. Greppstyrka är det som behöver tränas upp först. Jag testade att hänga 30 sek, för att sedan direkt göra en chin (med Linas hjälp). Det är aldrig för sent att ta tag i en utmaning eller göra något man aldrig gjort tidigare!! //Vickan

Hänga

Chinsträning

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras