Halmstadlöpning

Nu är jag på fortbildning i Halmstad. Vi är drygt 430 skolkuratorer från hela landet som lär oss mer om nyanlända samt om HBTQ. Otroligt givande & fullspäckade dagar, vilket ”krävde” en längre löptur på måndagskvällen innan den gemensamma middagen. Så härligt att få springa i ny miljö utmed havet & stranden samt springa av sig allt sittande & alla koppar kaffe… Denna löptur är definitivt en av sommarens & hösten vackraste! Sol, blå himmel, varmt, vackert… Det är lätt att bli ”naturreligiös” när man springer i så här underbara miljöer! Prins Bertils stig var välmarkerad, kuperad & bra underhållen. Jag kände för en stund att jag ville flytta hit till Halmstad, för att få förmånen att springa här varje vecka! Nu blir det ingen flytt ?, men jag kommer definitivt tillbaka!! //Vickan

Tylösand

Vickan springer

Prins Bertils stig

Jag startade vid hotellet där vi bor & sprang till Brötvik & vände. Löpturen blev dryga milen.

Vickan springer

Tylösand

Vickan springer

Halmstad-löpning

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras