Burpee med saxhopp & squat

Vi har alltid med någon variant av burpees i våra cirkelpass. Det är en sådan bra pulshöjare & får verkligen hela kroppen att jobba. Burpees går att variera i all oändlighet känns det som & det är riktigt kul att prova nya varianter. Den här är en riktig benutmaning, som får det att bränna ordentligt i benen. Perfekt att ha i en cirkel eller som avslut på ett benpass. Du  börjar med att göra 2 saxhopp, ett på varje ben. Sedan hoppar du ut i en squat. Sätt därifrån i händerna i golvet & hoppa ut i plankställning. Sedan hoppar du in med benen & reser dig upp för att börja om från början. 1 minut av denna i ett cirkelpass är inte att leka med?. //Vickan & Lina

 Burpee med saxhopp & squat 1

Burpee med saxhopp & squat 2

Burpee med saxhopp & squat 3

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras