Run of Hope 2016

Idag var det första gången som Vitamin Well Run of Hope arrangerades i Sverige. Elmina, Anna & jag stod som värdar för Run of Hope i Norrköping. Jag har tidigare ansvarat för & arrangerat Walk of Hope, så det var kul att få göra detta tillsammans med några andra. Vi startade tidigt i Ljuraparken i Norrköping & strax före kl. 10.00 kom de första löparna. Det var drygt 100 personer som sprang, från liten till stor. Snälla företag hade sponsrat med dryck, godispåsar & bullar. Vi hade även några lotterier, där företag i vår närhet hade skänkt finfina priser. TACK alla som kom & var med & förgyllde vår förmiddag! TACK alla sponsorer som hjälpte till att göra denna dag ännu lite bättre. TACK för alla fina bidrag till Barncancerfonden! I dagsläget har vi genom vårt lokala Run of Hope samlat in 11.000 kr! Kanon för att vara första gången vi genomför detta. Nästa år siktar vi på att öka ännu mer! Vill ni bidra till Barncancerfonden, så gör det gärna via vår direktlänk. Inget bidrag är för litet & inget är för stort. Tillsammans kan vi låta barn få vara barn! //Vickan

Arrangörer Run of Hope

Arrangörsgänget – Vickan, Elmina & Anna! Det var en riktigt kall förmiddag, men det värmde ändå inombords tack vare alla glada löpare & andra intresserade som kom förbi.

 Fika & dryck

Stort TACK till sponsorerna Brödernas Kafé, Haugen-Gruppen, Vitamin Well, Helly Hansen, Lekia, Rehabkliniken, Erika Tubbin, Barilla, Wasa & Mio! Vi sålde lotter & fika & alla pengar gick oavkortat till Barncancerfonden!

Lotterierna

Löparna är redo för start. Imponerande många sprang många varv! 1 varv var 365 meter & jag tror nästan att majoriteten sprang sammanlagt varsin mil.

Redo för start

Löparna

Några höll koll på hur många varv mamma & Ebba sprang :-)!

Räkna varv

LÖpare

Än en gång – STORT TACK – till alla som deltog på plats eller som har bidragit till insamlingen på annat sätt. Jag hoppas innerligt att detta bli en tradition & att vi ses nästa år igen – då med ännu fler deltagare. Det var även fantastiskt kul att göra detta tillsammans med Elmina & Anna. Jag hoppas på fler samarbeten framöver!!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras