Parövning – burpees & jägarvila

Det är inte mycket som slår att få träna tillsammans med någon som älskar det lika mycket som du själv! Vi brukar dock inte använda oss av parövningar, utan kör varje övning var för sig. Nu har vi testat några övningar där vi samarbetar. Här kan man verkligen peppa varandra att ge sitt yttersta. Först ut är en kombination av burpees & jägarvila. Vi körde den i tabataintervaller & bytte övning efter varje intervall. Alltså den ena kör jägarvila, medan den andra kör burpees. För att få de 2 övningarna till 1 gemensam använde vi oss av en medicinboll. Den som kör burpees passar bollen till den i jägarvila & får direkt tillbaka bollen. Sedan går man ned i plankposition med händerna på bollen. När den som gör burpeen sedan reser sig upp igen, passar han/hon tillbaka bollen till den i jägarvila. Sedan fortsätter man så. En riktigt rolig & jobbig övning. //Vickan & Lina

Parövning

1 kommentar

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras