Jippi, jag har hittat ett nytt favoritbröd! De här godingarna gjorde jag i helgen & de blev hur goda som helst. Perfekt att ta med till jobbet och ha till förmiddagsfikat, eller nybakade till helgfrukosten. De passar även bra som tillbehör till en lättare lunch som tex soppa. Enkla att göra och smakar gott – ett vinnande koncept ?. Ha en fortsatt fin onsdag! //Lina
Keso- & mandelfrallor (5 st)
100 gram keso (cirka 1 dl)
3 ägg
1 dl mandelmjöl
1 msk fiberhusk
1 tsk bakpulver
1 msk kokosmjöl (för att binda ihop)
En nypa salt
15 mandlar
Mixa ägg och keso med stavmixer. Häll i övriga ingredienser förutom mandlarna och mixa. Hacka mandlarna och rör i. Låt stå minst 5 minuter. Klicka ut på plåt med bakplåtspapper, smeten är kletig men de flyter ut ganska mycket så lämna mellanrum. In i ugnen på 175 grader i cirka 15 minuter. Njut!
Det blir en helplatt undersida. Perfekt om man vill ha lite pålägg. Jag åt dock utan.
Spännande! Skulle det funka med mandelmjöl istället för hackade mandlar? Har en son som vägrar konsistenser 🙂 Hur mycket skulle man isf använda tror du? Tack för alla bra recept!!
De hackade mandlarna är bara för extra smak och att jag gillar när det är bitar i. Hoppa över dem bara?. Ha en fortsatt fin fredag!//Lina
Tack för ett bra recept på nyttigt bröd! Supergott!!!
Kul att du gillade det! Ha en fortsatt fin kväll. //Lina