På väg tillbaka?!?

Nu har jag provat allt… Receptfria & receptbelagda mediciner, huskurer, vila, ingefärsshot, varmt honungsvatten. Inget hjälper. Inatt var det sjunde natten i rad med tokhosta. Jag känner att jag snart blir galen av att bara sitta still, för att ligga ner går inte alls. Att vara sjuk i maj/juni när man jobbar i skolans värld är dessutom oerhört stressande, jag behöver vara på plats på jobbet! Så idag testar jag en ny taktik – går en lugn promenad. Jag fick med mig mannen som sällskap, ifall jag inte skulle orka. Det gjorde mig gott under tiden vi gick – har knappt varit utanför dörren på över en vecka. Härligt med skogsluft & att få röra på kroppen! Känslan när jag kom hem var också bra, så nu blir det bara till att vänta in natten & ser hur den blir. Känns långt bort med ett intervallpass just nu… //Vickan

Jag hittade ett fyrklöver i vägkanten. Dessutom var ett av bladen format som ett hjärta. Jag hoppas att detta är ett sign på att hostan kommer att vända…

Toppan av Yxbacken! Vacker utsikt, trots en liten mulen dag.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras