Backintervaller

Eftersom vi har ett oerhört kuperat elljusspår, finns det många backar att köra backintervaller i. Idag körde jag en ny variant. Först ett varv som uppvärmning. Nästa varv sprang jag rusher uppför alla backar & dessutom varje backe två gånger. Alltså snabbt upp, jogga ner, snabbt upp & sedan jogga vidare till nästa backe. Det är sju backar på min runda av varierad längd & lutning, så det blev 14 backintervaller. Svettigt, jobbigt & så galet skönt – efteråt!! Att springa varje backe 2 ggr gjorde att varvet blev drygt 900 meter längre. Efteråt sprang jag en runda på skogsstigar för att varva ner, ville inte springa ett varv till på elljusspåret & ta backarna en fjärde gång ?. //Vickan

Efter uppvärmningsvarvet ovan & efter 14 backintervaller nedan…

2 kommentarer
  1. Kul att se att även du tar slut ;-P!
    Skämt å sido – härlig känsla att både springa i skogen och att få köra helt slut på sig. Bra kämpat tjejen!!

    1. Tack! Ja, igår var det verkligen kämpa! Jag tar slut väldigt ofta… Men det är oftast ingen kamera i närheten då :-D! Haha.

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras