Run of Hope 2017

Idag har vi arrangerat Vitamin Well Run of Hope i Ljuraparken i Norrköping för andra året i rad. Vi = Elmina, Anna & jag. Ett härligt gäng, ca 100 st vuxna & barn kom & sprang, lunkade & gick för livet. Varv efter varv i Ljuraparken. En del hade fokus på att springa eller gå lika många varv som sin ålder, en del hade målet att springa så många varv man hann på en timme & en del sprang eller gick några varv som kändes bra! Man gjorde helt efter sin egen lust & förmåga. Det var en riktigt go & glad stämning. Vi sålde lotter & dryck + tilltugg. Alla pengar gick rakt in på barncancerfondens konto. Tusen tack alla som kom & bidrog till att Run of Hope 2017 blev så lyckat! Tusen tack alla sponsorer som bidrog med lotterivinster, dryck + tilltugg!//Vickan

Arrangörerna Vickan, Anna & Elmina springer ett varv!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras