?Min födelsedag?

Lyx att fylla Ă„r en söndag!! Först blev jag uppvaktad med bricka pĂ„ sĂ€ngen av tre ”skönsjungande” killar (Ă€lskar att de sjunger trots mĂ„lbrott & brist pĂ„ sĂ„ngröst?!). Vi Ă„t en gemensam frukost med rykande nybakade scones. Mums! Sedan jag började springa för snart tre Ă„r sedan, sĂ„ har min Ă€ldste son sprungit en runda med mig pĂ„ min födelsedag. För tvĂ„ Ă„r sedan var första gĂ„ngen ever vi sprang tillsammans. Sedan dess har det blivit en hel del löppass, men framför allt – numera – en tradition att springa ihop pĂ„ min födelsedag. Även idag blev det ett löppass ihop & Ă€ven mannen följde med. SĂ„Ă„Ă„ vackert ute. Sol, blĂ„ himmel & lite gnistrande snö. Jag invigde födelsedagspresenterna: 2xu Hyoptik tights (som Ă€r lite varmare Ă€n vanliga), zebramönstrade understĂ€llet, löparjacka frĂ„n New Balance & 2xu löparvantar. TĂ€nk att jag blir 46 Ă„r idag – fast jag kĂ€nner mig som 27… Det Ă€r vĂ€l kĂ€nslan som Ă€r den viktigaste!?! //Vickan

 

Inga kommentarer

BerÀtta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras