Det spritter i kroppen…

Först körde Kalla en mil på tv (ja, alltså på skidor i tv!). Sedan sprang jag en mil i det kalla vädret. Bra söndagskombo! Ännu en magiskt vacker löprunda i vinterlandskap. Sagolikt även idag, med dimma över fälten, kristallig snö på högre grässtrån och lite knarr under fötterna. Jag hade solen i ansiktet nästan hela rundan. Jag bara sög åt mig solljuset och energi! Jag trodde att jag var en riktig sommarlöpare, men det tar jag tillbaka. Varje årstid har verkligen sin charm!! Jag har aldrig sprungit så här mycket på vintermånaderna tidigare och jag älskar verkligen att man kan löpa utomhus heeeela året om! Jag önskar att alla människor får känna denna känsla som jag hade under rundan idag. Det spritter i kroppen och det känns som att jag orkar hur mycket som helst. Jag känner mig ”odödlig” och är lycklig från topp till tå. //Vickan

Det spritter i kroppen...

 

11 kommentarer
  1. Superfina bilder!! Håller med om att det är fantastiskt att löpträna i detta vädret o i alla årstider 🙂

    1. TACK Camilla! Tänk vilken tur vi har som får uppleva årstiderna genom löpningen!!! Kram Vickan

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras