Ny följeslagare

Jag har fått en tidig alla ❤️ dag present av min man. Jag har länge spanat in & trånat efter en Apple Watch. Nu har jag en alldeles egen! Igår sprang jag första rundan med den som en träningsklocka. Jag hade min Garmin-klocka på andra armen för att jämföra. Idag var jag ju ”tvungen” att ta en ny runda med nya skorna & nya klockan. Roligt med nya saker ;-)! Jag måste ju säga att jag gillar det som Garminklockan levererar lite bättre, just vid löpning. Framförallt kartan över rundan jag sprungit. Däremot så är andra funktioner fantastiska i Apple Watch. ”Hej Siri” till exempel. Jag kan säga åt klockan att skicka ett sms utan att trycka någonstans eller att behöva ta fram mobilen. Perfekt när man kör bil & varken får eller vill släppa fokus på körningen. Jag har tidigare haft ett aktivitetsarmband på ena armen & en vanlig armbandsklocka på andra armen. Det känns skönt att nu bara ha en handled upptagen, allt i ett alltså. Häftig även att kunna använda klockan som avtryckare när jag ska ta ett foto med mobilen. Jag har fortfarande mycket kvar att lära… //Vickan

Jag kunde ju inte trycka igång klockorna exakt samtidigt, så någon sekund kan skilja, men annars visade de ju faktiskt ganska lika resultat! För några år sedan jämförde jag träningsapparna RunKeeper & Endomondo – de skilde sig i resultat en hel del från varandra. Till vänster i bild (både ovan & de två bilderna nedan) Apple Watch & appen Aktivitet. Till höger i bild (både ovan & de två bilderna nedan) Garmin Forerunner 225 & appen GarminConnect.

2 kommentarer
  1. Vad kul !!! Jag fick också en Apple Watch i tidig alla ❤️ present . Håller också på att lära mig alla finesser . Jag älskar den !!!! Enda negativa jag märkt är att den inte funkar med spotify och podcast utan att jag har mobilen nära .Jag hade önskat slippa bära med mobilen . Nu frukost och sen ett Crossfit pass . Ps.jag ser from emot att höra om mer tips från dig .???‍♀️

    1. Vad kul att du också har fått en Apple Watch! Jag har inte testat funktioner som Spotify än. Man ska ju kunna lägga in musiklistor på något sätt. Kan man inte ladda ner en av sina Spotifylisor offline & lyssna när man springer??? Måste jag kolla upp! Dela gärna med dig om du hittar nya finesser :-)! Ha en fortsatt fin dag!! //Vickan

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras