Morgonlöpning i stenriket

Sten, sten, sten. Sand, sand. Att starta dagen med en löprunda är livet för mig. Morgonlöpning i stenriket är häftigt. Underlaget här i La Pared är så olikt allt underlag på hemmaplan. Att få uppleva sådan här kontraster är riktigt häftigt. Hemma är det djupa skogar, grönska och höga träd. Här är det extremt kargt, allt går i brunt och svart, enda växtligheten är runt hotell och privata boenden. På de högsta palmerna kan man till och med nå palmbladen. Jag älskar att uppleva nya miljöer genom löprundor. Idag testade jag att springa åt andra hållet & springa på en strand vid klippan med hålet i. Jag var helt ensam, såg inte en människa. Lite måsar flög omkring, vinden viner och vågorna brusar. Jag känner mig ganska liten i detta mäktiga landskap. Jag känner mig FRI! Life in a happy way! Gårdagens morgonlöpning hittar ni här. //Vickan

Soluppgång mot bergen

Ännu en vacker soluppgång!

Fuerteventuralöpning

Dagens underlag var mest sten.

Målet med rundan var ut på den klippan.

På toppen av berget vid klippan.

Morgonlöpning i stenriket

Skönt med löparglasögon i vinden & solen. Är riktigt nöjd med dessa X-kross.

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras