Fick feeling

Fredag! Yeah! Fredagskänslan är så speciell och härlig. Ihop med sol, sommarvärme och blå himmel blir känslan ännu bättre och starkare. Idag sprang jag utmed Göta Kanal igen, fast åt andra hållet. Jag sprang förbi Tegelbruket och fredagslöpningarna brukar bli mellan 6-8 km. Idag kändes det så himla bra och jag fick feeling att fortsätta springa, när jag egentligen hade tänkt vända. Jag sprang enda till Mem, som är sista sluss innan öppna havet. Jag fick springa samma väg tillbaka till Söderköping, så när som på andra sidan på kanalen från Tegelbruket och förbi Smultronstället. 12,3 km blev det visst, i gassande sol. Men så vackert. Och så härligt. Jag undrar var alla andra är!? Mötte endast två cyklister på sträckan, annars var jag helt själv. //Vickan

fick feeling

Glädjehopp

Göta kanal

Mem

Running

Tegelbruket

2 kommentarer
  1. Hittade till din blogg idag via 2xu_norges instagram. Wow vilken blogg. Du förmedlar verkligen träningsglädje och det smittar av sig! TACK! ?//Nina

    1. KUL att du hittade hit! Tusen tack för dina fina ord. Hela min idé med bloggen är att inspirera och förmedla träningsglädje – life in a happy way helt enkelt. Jag blir riktigt glad av att du tänker så när du läser blogg/instagram. You made my day! Kram Vickan

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras