Flickan i 45:an

Att uppfylla drömmar är något som vi alla önskar göra någon gång i livet. Oavsett om det är att bilda familj, bli klar med en utbildning, springa milen på en viss tid, klara 100 burpees i följd, köpa något man har trånat efter eller åka på en resa man har drömt om länge. Alla drömmer om något, stort eller smått, och att få uppfylla ett mål eller en dröm är verkligen något speciellt. Igår kväll var jag med om när min fina kuratorskollega Therese och hennes dotter Liza (15 år) uppfyllde en av sina drömmar och hade boksläpp för sin nyskrivna bok Flickan i 45:an. Från och med vecka 25 finns den att köpa hos Bokus, Adlibris och Vulkan. Jag köpte ett signerat exemplar som jag ska ha som mysig sommarläsning. Det känns riktigt häftigt att deras dröm går i uppfyllelse i och med denna bok. Jag har inte vetat om innehållet, men fått höra lite under resans gång om själva bokskrivandet. Så det kändes stort att få vara med på deras dag. Det fantastiskt fina bokomslaget har Liza fotat själv. Boken klassas som en skönlitterär ungdomsbok, men lämpar sig definitivt även för vuxna. Det här är det första ni ser av författarna Liza & Therese Czarnecki, men definitivt inte det sista… LYCKA TILL Therese och Liza! //Vickan

Bookrelease

Författarna

Nyutgiven bok

Flickan i 45:an

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras