Svårt att varva ner

Idag blev det en tuff midsommardagslöpning i skogen. Kuperat, ojämnt underlag och trött kropp. De sista jobbveckornas stress börjar nu ”landa i kroppen”. Första dagarna på sommarlovet brukar ofta vara lite jobbiga – jag har svårt att varva ner efter galet intensiva veckor på slutet av terminen. Ofta hänger en hel del tankar med mig hem från jobbet, då jag är lite extra orolig för hur det ska gå för en del elever under hela sommarlovet. Om några dagar har förhoppningsvis kroppen anpassat sig till att vara ledig och det känns lite lättare igen. Löpning i skogen är dock bästa ”medicinen” för att återhämta själen. Tack vare mitt pannben kom jag runt ca 7 km idag i tuff terräng, vilket jag är mycket nöjd med.  Efteråt blev det löpstyrka och stretch på altanen. Idag är det exakt två veckor kvar till sommarens stora utmaningKolmårdsrundan. En trailhalvmara. Min första halvmara dessutom.

Nu laddar vi för SVERIGE – Tyskland match ikväll!! Tänk vad kul om Sverige vinner! Vi är gulklädda och sitter ett helt gäng och tittar tillsammans. Härligt!

Trailrunning

Svårt att varva ner

Löpning

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras