Testar SUP

Igår var första gången jag sprang en halvmara. Idag är första gången jag testar SUP. En så häftig känsla att få stå på SUP:en och ta sig runt i sjön där mina föräldrar bor. Jag som har stor respekt för vatten och gillar egentligen inte alls att vara PÅ vattnet, men tokgillar att vara på fast land VID vattnet. Så att SUP:a är en personlig utmaning för mig, vilket gör det hela ännu häftigare. Jag kan och jag vågar! En så mäktig känsla att göra något jag är lite rädd för, men ändå kan njuta till max! 

Det är min syster som har med sig sin uppblåsbara SUP. Jag blev så frälst i att SUP:a. Känslorna jag beskriver ovan, där rädsla blir lycka, är svåra att beskriva! Bara härliga. Life in a happy way helt enkelt!!

Idag tillbringar vi dagen på landet, tillsammans med båda mina systrar med familjer samt min föräldrar. 14 personer som spelar fotboll, badar, fikar, paddlar, SUP:ar, äter, spelar badminton, skrattar, springer, ror, fikar, spelar kubb, grillar, promenerar, cyklar och fikar lite till…

Kroppen känns ok idag. Knäna är dock lite stela efter gårdagens trailhalvmara. Nackspärren som jag lyckades få natten till lördag, sitter kvar. Det ömmar lite i tårna också, men idag har jag inte skor på mig så mycket. Måste ju bara få ihop mina 10.000 steg, så en lång promenad måste det bli. //Vickan

Testar SUP

6 kommentarer
    1. Det var en längtan från mig med. Lyx för mig att mina syster har en SUP, så att jag fick testa hennes. Nu är jag fast… Love it! Kram Vickan

  1. ”Jag kan och jag vågar”. Heja dig! Du inspirerar på så många olika sätt. Alltid. Positiv inställning till det mesta och det smittar av sig. ? /Nina

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras