På väg till 10.000 steg

Jag försöker att springa varannan dag nu på sommaren. Ibland blir det löpning två dagar i rad. Jag känner efter och låter kroppen bestämma. Jag har så mycket spring i benen, så det är nästan svårt att gå promenader… De dagarna som jag inte springer, behöver jag gå en längre promenad för att få ihop till dagens steg (mitt sommarmål). Det är verkligen så skönt att vara aktiv hela sommaren. Kroppen känns liksom fräsch inuti. Så stegen idag är på väg till 10.000 steg.

Efter trailrundan i måndags har jag haft som en låsning i ryggslutet. Jag kan stå och gå, men knappt inte sitta. Då kan jag inte resa mig upp själv efteråt. Ligga går också bra. Så promenaden idag blev en slowwalk med efterföljande foamroller och stretching. Det kändes riktigt skönt, fast ryggslutet värker fortfarande. //Vickan

10000 steg

På väg till 10.000 steg

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras