Walk-in-closet för träningskläder

Det var länge min dröm att ha ett dressingroom. Övriga familjen tyckte först inte att det var lika häftigt, men nu har jag lyckan att ha både ett dressingroom för ”vanliga kläder” och kanske det bästa av allt – en walk-in-closet för träningskläder! Ärligt, så är träningsgarderoben det bästa rummet i huset, förutom köket. Det ligger i anslutning till tvättstugan och här är alla familjens träningskläder och träningsskor samlade.

Eftersom alla fyra i familjen tränar nästan alla veckans dagar, så är det en vardagslyx att ha allt samlat. Vi har alla egen förvaring + att det finns upphägningsmöjligheter för svettiga kläder, nytvättat, fotbollströjor, eller vad man önskar. Nu behöver man inte springa och leta efter träningskläder, utan alla vet alltid var grejerna finns. Detta underlättar otroligt mycket i vardagen och det var definitivt värt att bli av med ett förråd inne i huset för att få denna möjlighet. Hur jag gjorde denna walk-in-closet, utifrån ett tidigare förråd, finns beskrivet här. Det var ingen stor kostnad, utan för att göra det möjligt var det en stram budget.

Husets bästa rum, strax efter köket, vår träningsgarderob. En walk-in-closet för träningskläder eller kanske dressingroom for training cloths. Kärt rum har många namn ! //Vickan

Walk-in-closet för träningskläder

Walk-in-closet för träningskläder

Dressingroom

Skogarderob

Skohylla

5 kommentarer
  1. Vilken D R Ö M ! ! !
    Den hamnar högt upp på min önskelista för hemmet! Tack för inspirationen!!

    1. Det var en av mina drömmar – så det känns fantastiskt att den blev av, utan att ha kostat en förmögenhet. Kram Vickan

  2. Alltså vilken superdröm! Gaah – nu måste jag tänka om i mina renoveringsplaner. En sådan här måste man ju ha!!

    1. Ja, visst borde det vara varje träningsmänniskans förmån att få ha en walk-in-closet för träningskläder ;-)! Jag har inte ångrat en endaste gång att vi blev av med ett förråd inomhus till förmån för denna walk-in-closet! Go for it! Kram Vickan

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras