Sofialoppet 2018

Idag var det dax för Sofialoppet i Norrköping. Vi fick en startplats i julklapp från jobbet. Alla pengar från anmälan går direkt till Barncancerfonden eller Cancerfonden. Det är ett lopp där kärlek står i fokus och där alla tankar går till anhöriga som genomgår en cancerbehandling eller som saknar någon som har gått bort i cancer. Loppet är 5 km och vi var ca 90 personal från min skola som var anmälda. Alla sprang eller gick efter dagsform och förmåga denna fina höstkväll. Härlig stämning. Så kul att få göra detta tillsammans. Precis innan startskottet hade vi istället för en tyst minut applåder i en minut. Mäktigt! Startskottet fixade Sofias son, då kom det tårar i ögonen… Det är verkligen så mycket kärlek som förmedlas denna dag ihop med svett och folkfest. Alla som anordnar loppet och alla sponsorer som ser till att alla pengar kan gå till ett fantastiskt ändamål!

TACK för att jag fick vara en del i Sofialoppet 2018!! Kram Vickan

Sofialoppet 2018

Kärt möte precis innan starten med Elin och Helen från @livetikrokarna.

Fotot ovan är från @livetikrokarna!

Ovan springer jag precis om en kollega i uppförsbacken. Han tog mig tyvärr på upploppet sedan… Det blir till att träna lite extra till nästa år, så jag orkar hålla emot på upploppet !

Målgång!

Målgång Sofialoppet

Banan skulle vara 5 km, men båda mina klockor (Garmin och Apple Watch) visade på att banan vi sprang var längre. Apple Watch visade 5,36 km. Jag hade en snittakt på 4,46/min vilket jag är galet stolt över. Vårruset sprang jag på 25 min blankt. Idag sprang jag PB på 5 km – 23:50. Så nöjd!!

På lördag (8 september) är det Run of Hope i hela Sverige. Hoppas att ni som bor i Norrköping med omnejd kommer till Ljuraparken kl. 16.00 och springer några varv för en god sak. Det kommer att finnas lotteri samt lite drick- och ätbart. All inkomst denna dag går oavkortat till Barncancerfonden. Varmt välkomna!!

5 kommentarer
  1. Wow! Fantastiskt med PB⭐️!! Och vilken bra tid. Jag är lycklig när jag kommer under 30…

    1. TACK! Ja, det är en härlig känsla med PB, även om jag faktiskt inte jagar bättre tider. Man ska bara jämföra sig med sig själv! Kram Vickan

  2. Grymt med PB – Grattis! Två lopp för Barncancerfonden på en vecka. Gillar ditt engagemang.

    1. Tack! Känns riktigt härligt med PB. Det kom lite oväntat bara. Men välkommet såklart!
      Jag gillar att engagera mig i saker som har ett gott syfte. Barncancerfonden ligger mig extra varmt om hjärtat. Kram Vickan

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras