Run of Hope 2018

Idag har jag, tillsammans med Elmina och Anna arrangerat Run of Hope 2018 i Ljuraparken i Norrköping. Det regnade hela förmiddagen, men ett par timmar innan vi skulle starta vårt lopp så kom solen och den blåa himlen fram. I år var Run of Hope framflyttat en månad, då det varit i början av oktober tidigare. Pga av ett annat stort lopp i Norrköping på förmiddagen, fick vi lägga vårt Run of Hope på eftermiddagen. Det kom en hel del folk, vilket värmde hjärtat! Några hade rest enda från Borensberg !

Vårt Run of Hope är en bana i Ljuraparken på 365 m. Under en timme springer, lunkar, går man så många varv man önskar. En del småjoggar ett varv för att ha deltagit och en del springer fort i en hel timme. Kul med variationen och att alla kan vara med, oavsett hur man vill ta sig fram.

För att få in extra mycket pengar till Barncancerfonden, hade vi sett till att få sponsorer till lotterier. Vi hade två vuxenlotterier och ett barnlotteri. TUSEN TACK alla sponsorer som gjorde detta lotteri så fantastiskt. Lekia i Mirum, Helhetshälsans hus, Erika Tubbin, Sign Supply Sport, Wellnox RÅ, Helly Hansen och Haugen-Gruppen. Kärlek till er alla! 

TACK till alla motionärer som kom till Ljuraparken och förgyllde lördagen ihop med oss!

TACK för ett härligt samarbete Elmina och Anna! Längtar redan till nästa år igen! Kram Vickan

Run of hope 2018

Våra tre lotterier. Barnlotteriet kostade 10 kr/lott och vuxenlotteriet kostade 20 kr/lott. Vi sålde i stort sett alla lotter på de tre lottringarna = nästan 5000 kr! Fantastiskt!

Arrangörsgruppen informerade om loppet! Elmina, jag och Anna. Det är tredje året vi arrangerar tillsammans och vi kör igen nästa år! (Foto: Carolina Å)

Starten! Heja alla!

#runofhopeljura

Jag hann springa drygt ett varv iallafall. (Foto: Elmina)

Arrangörerna! (Foto: Stefan S)

Härligt väder att springa i! (Foto: Elmina)

6 kommentarer
  1. Härliga bilder. Ni är fantastiska som arrangerar⭐️! Smart med lotteri, det hade inte stället jag var på.

    1. Det är faktiskt bara roligt att arrangera. Alla som kommer bidrar med glädje och hopp inför framtiden. Och alla är så tacksamma för att vi ordnar. Det känns riktigt kul och härligt. Vi arrangerar nästa år igen! Kram Vickan

    1. Tack Samuel! Det känns oerhört bra och viktigt att få förmånen att arrangera Run of Hope! Kram Vickan

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras