En tuff vecka mentalt – idag vände det!

Det har varit en tuff vecka mentalt, då högerarmen är paj och höger benhinna har värkt konstant. Det sätter sig i huvudet när jag inte får träna som jag vill och önskar. Men efter att ha använt Aetrexsulorna både på dagtid och på träning, så ”peppar peppar” har benhinnevärken försvunnit. Det känns helt magiskt skönt. I fredags tog jag mig en kombinerad powerwalk och löpning. Idag sprang jag drygt 4 km på grusväg och skogsstigar och jag kändes faktiskt ingenting i benhinnan!! Lycka! Huvudet dunkade som bara den innan jag sprang, men försvann också under löprundan. Tänk om armen också kunde bli frisk av löpning. Saknar såååå att träna armar och axlar.

I helgen har instagramflödet fyllts av bilder från Stockholm, Köpenhamn och Berlin – där det varit stora halv- och helmaraton. Jag är grymt imponerad av Elmina som sprang Berlin marathon på under 3 timmar (tiden 2:58:39). GRATTIS Elmina!! Du är en stjärna !! Jag hoppas att jag också får möjlighet att springa ett halvmaraton utomlands någon gång. Det får bli min målbild framöver!

En tuff vecka mentalt - idag vände det

Trailrunning

Fina höstfärger ute nu.

Höst

Autumn

4 kommentarer
  1. Så skönt att benhinnan är på väg åt rätt håll! Jag håller tummarna för att armen med blir bra snart?!

    1. Tack! Ja, armen måste liksom bli bra nu. Är så uttråkad av att inte få använda den… Kram Vickan

  2. Förstår precis hur du känner. Skador = inaktivitet = tufft mentalt! Man får ju liksom utlopp för allt det mentala och psykiska när man tränar. Härligt ändå att benhinnan är på väg åt rätt håll. Håller tummarna för armen. Kram från Sara

    1. Ja, jag skulle nog ”koka över” om jag inte fick träna av mig! Ska prova en ny variant av behandling för armen på fredag – så den hoppas jag mycket på! Kram Vickan

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras