Intervaller i trail

Äntligen onsdag igen! Ikväll har jag varit på andra tillfället med löpargruppen. Det stod ”Trailäventyret” som rubrik på dagen pass. Detta innebar intervaller i trail, skogen alltså. Jag älskar ju skogslöpning, så jag hade stora förhoppningar med dagens pass. Först lite uppvärmning och några dynamiska rörlighetsövningar innan intervallerna började. Jag hamnade i den ”tuffa gruppen” idag och vi var 20 personer. Trodde det skulle bli lite i svåraste laget, men jag fixade det faktiskt. Så fantastiskt go känsla att orka med alla 12 intervaller (eller 24 intervaller beroende på hur man räknar). Vi sprang på skogsstigar. 30 sek löpning rakt in i skogen, 15 sek vila och sedan 30 sek tillbaka till startpunkten igen (det var en intervall, fast egentligen två inser jag nu när jag skriver…). Vi hade fyra olika stigar och alternerade de olika varianterna. Vi sprang varje stig 3 gånger – alltså 12 intervaller bortåt och 12 intervaller hemåt.

Vi avslutade med nedjoggning och stretch. Runacademy fyller 5 år, så efter passet blev det afterrun med tilltugg och utlottning av priser. Tack för ännu en härlig löparkväll! //Vickan

Intervaller i trail

Foto ovan: Madelen Casta

Foto nedan på Lisa och Maria – mina fantastiska coacher för kvällen. Tack för peppen. Tack för ett härligt pass!!

Löpargrupp

2 kommentarer
  1. Så himla kul det låter med löpargruppen!
    24 intervaller inte dåligt alls… skulle aldrig orkat!

    1. Det ÄR kul! 😀
      Du skulle säkert orkat – man springer i sin takt. Vi fick själva välja vilken grupp vi ville springa i: lätt – medel – tuff. Kram Vickan

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras