Löparryggsäck – i samarbete med Salomon

Det var stor lycka att öppna paketet som kom levererat hem i fredags. En löparryggsäck – i samarbete med Salomon – Agile 6 set + extra Softflask. Jag har länge önskat mig en smidig och bra ryggsäck anpassad för löpning. Eftersom jag ibland springer längre rundor skulle jag vilja ha med mig mer vätska än vad jag kunnat ha med tidigare. Det får även perfekt plats med en tunnare regnjacka och någon extra energi. Jag som dessutom alltid blir så varm efter ett tag, vill kunna lägga vantar, mössa och eventuellt mellanlager i ryggsäcken, istället för att springa med det i handen. Idag var det premiärlöpning för att testa löparryggsäcken. Så smidig. Så skönt den satt på ryggen. Jag ser fram emot många löprundor med denna nya ”löparkompis”. //Vickan

Löparryggsäck - i samarbete med Salomon

Salomonrunning

Skogslöpning

Salomonrunning

6 kommentarer
    1. Jag har bara hunnit springa ett pass med den än, men fick definitivt en mycket positiv första intryck! Kram Vickan

  1. Ryggsäcken ser riktigt smidig och behändig ut. Skriv gärna igen när du använt den lite mer.

    1. Ja, ryggsäcken kändes riktigt bra. Kommer absolut att skriva igen när jag använt den lite mer. Kram Vickan

  2. Jag har också börjat fundera på att skaffa mig (helst önska mig i julklapp!) en löparryggsäck. Denna ser riktigt smidig och bra ut. Tack för tipset. /Nina

    1. Perfekt att önska sig i julklapp! Min känsla är att den är smidig och alldeles lagom stor. Kram Vickan

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras