Promenad och höstlöv

Det är inte svårt att njuta utomhus just nu, när det är så vackert med alla höstlöv. En träningsfri dag innebär oftast en promenad för mig. Att njuta av både promenad och höstlöv i ett – kasta upp ett stort gäng med gula löv i luften.

Just nu känns det som att tiden springer lite ifrån mig… Lite för mycket på jobbet. Så för att ladda om är det löpning och naturen som får mig att hitta ny energi. Imorgon är det fredag och en löprunda utmed Göta Kanal väntar. Längtar redan! //Vickan

Promenad och höstlöv

2 kommentarer
  1. Så härlig bild!
    Och vilken glädjespridarejacka?!
    Och snygga randiga ”människobyxor”!

    1. Ja, min gula jacka lyser verkligen upp och jag blir glad av den. Får faktiskt ofta höra kommentarer på stan om att andra också blir glada av färgen! Människobyxor – hahaha – ja, det ser ni inte så ofta här på bloggen ;-)! Kram Vickan

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras