Den förste = träningspass

Idag är det den 1 november. Som jag har skrivit i ett tidigare inlägg, så försöker jag alltid träna både den förste och den siste i varje månad. Idag kändes kroppen lite stum efter tisdagens styrkepass på gymmet och gårdagens kombinationsintervaller. Men eftersom det är den förste = träningspass, så gav jag mig ut på ett lugnare löppass på drygt 6 km idag. Jag ångrar ju aldrig ett träningspass och det gjorde jag definitivt inte idag heller. Stumheten försvann och kroppen kändes som ny igen. Fantastisk känsla.

Har du några egna träningsutmaningar varje månad? Ibland är det lite klurigt att få till träning den förste och siste varje månad – men jag försöker verkligen alltid det yttersta för att få till det. Skönt att starta månaden på topp och även avsluta den på topp!//Vickan

Den förste = träningspass

2 kommentarer
  1. Jag har börjat med detta sedan du skrev om det sist. Perfekt utmaning för mig. Hoppas att jag lyckas hålla det genom hela vintern❄️.

    1. Vad KUL att du gillade denna utmaning! Man får ju lägga träningen på den nivå man själv vill. Lycka till under vintern – du fixar’t! Kram Vickan

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras