Randig orchidlycka

Fredagslyckan är som vanligt stor när jag får springa. Idag var det dessutom randig orchidlycka. Ett nytt löparset med tights och jacka från 2xu invigdes. Jackan och X:et är i färgen orchid (ljus rosalila). Kompressionstightsen är en ny modell som heter Bonded Mid-Rise och de satt som smäck – galet sköna. Midjan är ganska hög, men ändå lagom. Jag som älskar randigt är ju överförtjust i det randiga X:et. Hoppas att det kommer en randig löparjacka så småningom också… (När min stora son var liten, så hade förskolelärarna frågat honom vilken mammas bästa färg var. Då hade han svarat ”randigt” ). Löparjackan X-vent kommer bli en favorit. Jag vill definitivt ha den i fler färger! Jag gillar ju inte när det är luva på löparjackan, så denna är perfekt. Snygga detaljer med stretchigt material. Fredagshoppet funkade också kanon i den randiga orchidlyckan. //Vickan

2xurunning

Randig orchidlycka

Fridayjump

2xu runningcloths

2xu kompressionstights

4 kommentarer
  1. Vilken randig & rosa lycka???!
    Bra kläder förhöjer verkligen träningen. Jag sätter genast upp dessa på min önskelista till i jul.

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras