Söndagsmil i Vrinnevi

Vi kör ju i stort sett alla Runacademyträningar i Vrinneviskogen i Norrköping. Vi har haft en träning där dagtid (förra söndagen), annars har det varit skymning eller kolsvart i skogen vid alla träningar. Jag har dock fått mersmak av området och idag fick jag med mig maken på en söndagsmil i Vrinnevi. Vädret! Alltså denna vår, sommar och höst har det ju varit magiskt väder. Älskar’t! Maken gillar ju mest asfaltslöpning, men på milen i Vrinneviskogen är det ganska bred stig hela rundan och knappt några stenar och rötter som man behöver kryssa över. Till och med maken gillade spåret. Yay! Jag har gärna mer utmanande underlag, men det får jag springa på egen hand eller med andra löparkompisar istället. Jag förstod vilken backe vi hade kört intervaller i i onsdags, men jag kände inte alls igen mig nu i dagsljus. Sådan skillnad det är när det är ljus respektive kolsvart….

Maken fyllde ju år igår och fick bland annat en Adidas löparjacka av mig som invigdes idag. Den har reflex insydd på hela framsidan och på ryggen. Det syntes ju inte idag, men kanonbra att ha vi mörkerlöpning framöver. Jackan fick toppbetyg även dagtid! //Vickan

Söndagsmil i Vrinnevi

Vrinneviskogen

Trailrunning

Mil i skogen

2 kommentarer
  1. Vilken fin löpning. Cool med filmen på slutet när man ser hur du har sprungit! Hur har du gjort den?

    1. Ja, det var en fin löpning! Appen heter ”Relive” och den är kopplad till min Garmin. Riktigt kul att få se en film från löprundan. Appen rekommenderas! Kram Vickan

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras