Reflexbanan

Alltså det här med löpning… Det förenar verkligen . Jag hade hoppats på att 2XU skulle ha Reflect Run i Norrköping i år, men då det inte finns här så fick jag köra ett eget. Ikväll har jag sprungit reflexbanan, som jag testade för några veckor sedan, med ett gäng från löpargruppen och några andra löparintresserade. Så kul att springa ihop även utanför onsdagsträningarna och lära känna nya löpare!

Vi blev till slut sju löpare som trotsade dimman och gav oss ut i mörkret. Det är en sådan cool känsla att gå utanför sin comfort zone och ge sig rakt ut i mörka skogen. Jag hade såklart inte vågat göra det helt själv, men med härliga löpkompisar så kände jag mig mycket trygg. Eftersom att det har småregnat i två dagar var skapligt geggigt och blött i skogen. Ganska halt på sina ställen, så det gällde att ha koll på balansen. Dessutom försvann reflexmarkeringarna efter bara några hundra meter. HUR kan någon ta bort en fin reflexbana? Till slut var vi ute i nowhere… Jag ringde till de som gjort den suveräna banan, men de sa att banan hade blivit saboterad tre gånger. Så tråkigt att saker förstörs, när någon lägger ner både tid och pengar till att fixa en helt ideellt. Eftersom vi var en ganska stor grupp, så fortsatte vi ändå – lite på chans. Efter 2 km kom markeringarna igen och funkade resten av banan. Det blev lite väl spoky ett tag, men är tacksam för härliga löpvänner som ändå gjorde rundan fantastiskt kul!

TACK för ikväll gänget! Det gör vi om snart igen! //Vickan

Reflexbanan

Här nedan står vi och funderar på om vi ska vända tillbaka eller om vi ska chansa någon km till. Vi valde att chansa – bra val!

Darkrunning

Reflect run

Reflexlöpning

Här kommer jag springande! Kul! Riktigt kul!!

Reflexrunning

3 kommentarer
  1. Fasen så KUL det låter med reflexbana. Jag blir jättesugen på att testa. Häftigt att du tar saken i egna hände, när det inte finns något i din stad. Önskar att jag också hade det drivet! /Pernilla

    1. Det ÄR kul med reflexbana!!
      Ja, jag har svårt att inte ta tag i saker ibland ;-). Jag vill sååå mycket och tiden finns inte riktigt till allt jag vill ta tag i. Så det var kul att detta funkade och att det var uppskattat Kram Vickan!

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras