Vilodag med fotboll

Idag behövdes en välförtjänt vilodag. Kroppen är lite trött efter gårdagens långpass. Jag vaknade tidigt och gick upp och bakade bullar. Nybakade bullar måste vara den bästa lukten som finns!! Vi brukar ”fira” farsdag med en löpning tillsammans, men idag blev det ju vilodag för mig, så pappan i huset fick springa själv. På eftermiddagen spelade sonens flickvän fotbollsmatch med distriktslaget, som vi naturligtvis var och tittade på. Vinst till Östergötland. Samtidigt spelade IFK Norrköping säsongens sista och viktigaste match. Ett SM-SILVER till fantastiska IFK Norrköping! Efter det blev det Manchesterderby på TV. Heja United!! En vilodag med fotboll helt enkelt. Och med nybakade bullar och tända ljus! För att ytterligare lägga på lite fotboll på dagen, så fick pappan i huset ”Jag är fotboll” – Zlatans nya bok i farsdagspresent. //Vickan

Majas lyktor Norrköping

Farsdagspresenten blev denna bok!

I am football Zlatan

Manchester City – Manchester United. Vi heja på United!!

Vilodag med fotboll

Manchester derby

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras