Födelsedag 181112

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det min födelsedag 181112. Jag blev uppvaktad med bricka på sängen och tre ”skönsjungande” killar i morse. Så tacksam att de sjunger, trots målbrott och ointresse för sång. Älskar’t big time iallafall ! En kanonfin rosa dunjacka, rosa badtofflor med dämpning och 2xu svartvitrandiga kompressionstights fanns på brickan. Stor lycka!

Sol och blå himmel är extra lyx, nu när det gråbruna vädret har hållt i sig i en hela vecka. Kändes som en bra födelsedagspresent bara det! Hann med en löprunda i skymningen och dimman. Vackert på toppen av Yxbacken. Dagen avslutades enligt tradition på en restaurang i vår närhet. Mysigt att få tid med familjen! Kram Vickan

Här nedan bjuder jag på ett nyvaket foto från imorse. Födelsedagspresentjackan provades direkt.

Nya tightsen invigdes på löprunda idag.

Löpning

Yxbacken

Läckert med dimman i dalen. Här från toppen av Yxbacken.

Yxbacken

4 kommentarer
    1. TACK! Ja, jackan är verkligen superfin. Älskar färgen och modellen. Nu måste det bara bli lite kallare, så att jag kan använda den ;-)! Kram Vickan

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras