Jag har kommit ut ur…

Jag har kommit ut ur… SKOGEN. Ja, det kan ju inte jämföras med att komma ut ur garderoben. För mig är det inte en befrielse eller lättnadskänsla att springa utanför skogen. Tvärtom. Men nu kommer tiden på året, då det ibland kan vara lite svårare att få till pass i skogen. Så idag blev första passet på mycket mycket länge, som jag inte sprang i skogen. Visst det är absolut fint och härligt att springa på cykelvägar och landsvägar också, men ändå inte riktigt samma… Och så hade jag förträngt hur tufft det är att avsluta löprundan med 1 km rakt uppför.

Det var en drive från kommunens sida i somras att man skulle ta cykeln till jobbet. Budskap som Kämpa, Ta i, Du är stark, Du gör skillnad och Heja är målat på cykelbanan med jämna mellanrum. Idag fanns budskapen under mina första 4 km, sedan blev det grusväg en bit, för att sedan avslutas på landsväg. En fin runda på en mil med en liten fartökning mitt i.

Samma runda ser lite olika ut beroende på årstid. Här är när jag springer bland rapsfält och här är när jag springer i kylig och snöig vinter. Magiskt vackert på olika sätt!

Solen gör mig sååå glad! Och löpningen! En bra dag helt enkelt! //Vickan

Jag har kommit ut ur...

Löpning

Ringebyggård

2 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras