Fredagshoppet på Lion Rock

Jag lever livet på Sri Lanka💕! Vilken fantastisk ö! Så grönt och lummigt. Så vackert och mäktigt. Så snälla människor. Så mycket palmer och Tuk-Tuk’s. Så magiska stränder. Så skiftande natur. Så god mat. Dagens höjdpunkt – fredagshoppet på Lion Rock.

Lejonklippan – Lion Rock – Sigiriya Rock – ligger i Kassapa, ganska centralt på Sri Lanka. Denna plats finns med på UNESCO:s världsarvslista och räknas ibland till världens åttonde underverk. Det var många som ville besöka Lejonklippan samtidigt som oss… Detta är det mest välbesökta turistmålet på hela Sri Lanka. 1200 trappsteg upp till toppen och sedan lika många trappsteg tillbaka ner igen. Klippan är mäktig nerifrån, men känslan högst på på toppen är allt lite häftigare.

Ett fredagshopp är lite extra på toppen av ett välkänt berg!! //Vickan

Fredagshoppet på Lion Rock

Sigiriya Rock

Lion rock

 

2 kommentarer
    1. Ja, fredagshopp är alltid = glädje, men det blir något alldeles speciellt på häftiga ställen. Kram Vickan

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras