Löpning på Hikkaduwa beach

Vi startade vår resa på Sri Lanka i Hikkaduwa. Efter en lååång resdag var det fantastiskt att komma fram till hotellet Lavanga Beach Resort och se utsikten från vårt hotellrum. Bättre än så kan man inte få det!! Endast hotellpoolen mellan oss och stranden. Att springa i sanden och den enorma värmen sög mycket mer i benen än jag hade föreställt mig. Har sprungit på strand förut, men det här var något helt annat. Löpning på Hikkaduwa beach var fantastiskt, vackert, varmt, jobbigt, härligt, magiskt och mycket svettigt! //Vickan

Löpning på Hikkaduwa beach

Running at Hikkaduwa beach

Hikkaduwa beach

Löpning på Hikkaduwa beach

Asicsrunning på Sri Lanka

Svettigt

Stretching på balkongen med denna utsikt🌟🙌!

Lavanga Beach Resort

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras