Vintertrail i nya skor

Nya löparskor måste invigas direkt. Det är sen gammalt…😉 Jag har i flera år tänkt att jag ska skaffa mig ett par löparskor med metalldubb. Jag har ju kört med broddar, vilket har fungerat jättebra. Dock spänner de lite över tårna vid länge turer. Så nu har jag unnat mig ett par löparskor med metalldubb. Jag har letat efter dessa skor i min storlek länge, så jag blev extra glad när jag till slut hittade dem. Så ikväll blev det vintertrail i nya skor. Nu har det snöat i några dagar + att det är is på marken under snön. Visst var det lite snöpulsande (som att springa på en sandstrand fast med mycket mer kläder på sig…), men fästet var fantastiskt. Inte ens en liten tendens till halka och då sprang jag både uppför och nedför en hel del också. Vinterlycka helt enkelt! Att dessutom ha med sig löparvännen Emilia på rundan gjorde löparlyckan optimal. //Vickan

Vintertrail i nya skor

Tufft att springa i ganska djup snö utanför spåren, så att vi inte skulle förstöra längdspår eller skatedelen. Tack för mysigt sällskap Emilia. Vilken härlig kväll det blev i skogen.

We run peking

Mörkt i skogen. Tur att pannlampor gör det möjligt att springa ändå.

Nya skorna Asics Gel-Fujisetsu 2 GTX. Riktigt nöjd🌟!

Asics Gel-Fujisetsu 2 GTX

Asics Gel-Fujisetsu 2 GTX

2 kommentarer
  1. Så kul med nya skor. Nästa vinter ska jag köpa dessa skor direkt när de kommer ut i butik. Slut i min storlek överallt😔.

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras