Fyra önskningar i en

Fyra önskningar i en och alla börjar på S:
Sluthostat
Springa
Sol
Sällskap

Lyckan som for genom kroppen när jag tog på mig löparskorna i hallen var enorm. Blev nästan lite pirrig. Tänk att drygt en vecka utan löpning kan ge en pirrande känsla när det väl är dax för första rundan igen! Jag vet att jag tjatar, men jag verkligen ÄLSKAR löpning. Det får mig att må bra i hela kroppen och dessutom mår jag även bra i hela själen. Idag fick jag sällskap av mannen. Vi tog det lugnt för att jag skulle få känna om kroppen var redo. Det var den! Rundan blev lite längre än vad jag hade tänkt, då det var översvämning i gångtunneln vi skulle ha passerat. En natt utan hosta och solen tittade fram då och då. En BRA söndag helt enkelt. //Vickan

Fyra önskningar i en

Översvämning

Löpning

Favoritträdet

Running

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras