Kort styrkepass hemma

Idag körde jag ett kort styrkepass hemma. Jag får inte ha någon högpulsträning än, så jag körde bara ett kortare pass för att känna på kroppen lite. Jag gjorde alla övningar 10 reps x 3 set, men tog det väldigt lugnt, så det tog ändå lite extra tid. Om du själv inte har några begränsningar pga sjukdom så kan du säkert köra på fortare än vad jag gjorde.

Jag har bara fyra övningar denna gång:
Mountainclimber
Planka
Armhävningar
Squats

Jag avslutade med 3 x 30 sek jägarvila.

Ett pass som kan göras på liten yta och som kan göras tyngre med viktväst eller fler antal repetitioner. //Vickan

Kort styrkepass hemma

Ovan mountainclimbers och nedan planka.

Planka

Armhävningar

Ovan armhävningar och nedan squats.

Squats

Nedan jägarvila.

Jägarvila

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras