Löpcoachutbildning – dag 1

I morse åkte vi tidigt hemifrån för att hinna upp till löpcoachutbildningen – dag 1. Vi, det är jag och två tjejer till från Norrköping. Kanonkul att få lära känna nya människor som gillar löpning lika mycket som jag. Vi kommer alla tre att vara nya ledare på Runacademy i Norrköping nu i vår.

Dag 1 bestod av presentationer av Runacademy. Vi är hela 95 deltagare på plats i Bromma. Mäktigt kul med så många löpare i samma rum. Sedan fick vi ledarkläder, hade träningslära, lärde oss löpteknik samt hade föreläsning om och praktiskt utövande av HLR. Utbildningsdagens avslutades med ett intervallpass. Detta fick dock jag avstå pga att jag inte får träna högpulspass än.

Efter en snabb dusch och klädbyte blev det sedan gemensam middag på hotellet. Mycket trevligt. Tack för en inspirerande, kul och givande dag Runacademy! //Vickan

Löpcoachutbildning - dag 1

Runacademy

Norrköpingsledare

Elin, Anna och jag – som alla blir nya ledare för Runacademy i Norrköping i vår.

De tre bilderna ovan kommer från bloggen på Runacademy.

Rescue Anne

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras