Löpcoachutbildning – dag 2

Efter en god natts sömn var det gott med hotellfrukost ihop med mina nya Norrköpingskompisar Anna och Elin. Tänk vilket sammanträffande att Anna och jag bara bor två gator ifrån varandra och vi har aldrig möts tidigare… Löpcoachutbildning – dag 2 blev mestadels utomhus. Idag var det kallt, snöigt och mycket blaskigt. Tur att jag hade med en massa lager av kläder, så jag slapp frysa.

Idag var det mycket fokus på ledares roll och praktiskt ledarskap. Här kände jag mig säker, då jag är van att leda grupper utifrån min idrottslärarroll. Det som blir skillnaden i att leda grupper för Runacademy är ju att alla har valt själva att vara där. I skolans värld så har man elever som gillar idrott och även elever som absolut inte gillar idrott. Då blir det en stor utmaning att få med alla och dessutom få alla att hitta sin grej som passar just dem. På Runacademyträningarna är löparna på olika nivåer och har olika ambitioner med träningen – men alla är där för att de vill utvecklas och träna. Och bara det att glädjen till träningen finns, gör att alla säkert kommer att trivas.

TACK Runacademy för två riktigt bra dagar i Bromma! //Vickan

Löpcoachutbildning - dag 2

Ny dag – nya förutsättningar! Igår blå himmel, sol och torrt underlag. Idag yvigt snöande, blaskigt och halt underlag. Det ena mysigare än det andra, men fortfarande alltid kul att springa.

Löpteknik

Runacademy Norrköping

Vi, blivande ledare i Norrköping: Vickan, Anna och Elin. Tack för superhärligt sällskap i helgen tjejer!!

Kortet ovan (hela löpcoachgänget) och kortet nedan (fyra fina ledare från Runacademys huvudkontor: Petra, Johanna, Amanda och Hanna) är från Runacademys instagram. Övriga foton är mina.

Runacademy ledare

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras