Springa efter jobbet i dagsljus

Vilken lycka att kunna springa efter jobbet i dagsljus. Nästa vecka är förutsättningarna ännu större, då det är sommartid. Jag fortsätter att sakta men säkert kunna springa igen. Benen vill så mycket, men andningen är jobbig. Jag tar det lugnt, lyssnar på kroppen, går i uppförsbackar och hinner tack å lov ändå känna det där härliga löparruset i kroppen. Som jag har längtat efter det! Lite som runnershigh light. Lycka att kunna springa på skogsstigar en vardagskväll. Älskar verkligen att ljuset är tillbaka. Ikväll var det 15 grader ute när jag sprang. Vid Yxbacken låg det kvar snö, så det blev lite snöpulsande också. Härliga kontraster under en och samma löprunda. //Vickan

Löpning

Springa efter jobbet i dagsljus

Trailrunning

Vickan

Yxbacken

2 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras