Toppklass på sällskapet och miljön

Vi 9-tiden träffade jag min löpcoachvän Elin vid Ågelsjön. Det var första gången hon skulle springa runt sjön. Det var riktigt kallt, men soligt härligt. Igår kände jag mig ganska pigg i kroppen och andningen funkade bra. Idag funkade ingenting. Underkroppen kändes riktigt tung och andningen hängde inte med alls. Två gånger under rundan fick jag stanna till och hämta andan. Det kändes som att luften tog helt slut. Jag har inte varit med om den känslan tidigare. Det var inget obehagligt, men en konstig känsla. Som att locket las på andningen typ… Typiskt att detta händer när man springer med någon annan. Det kändes som att jag sinkade Elin, men hon bedyrade att det inte alls var så! Trots att kropp och andning inte alls var som jag önskade idag, så var det toppklass på sällskapet och miljön vi sprang i! Idag mötte vi inte en enda människa på vår löprunda. Känslan efteråt var tack å lov riktigt skön, så förhoppningsvis var det bara en downdag för just löpningen. Tack Elin för en mysig och väldigt fin runda runt Ågelsjön. Det blev 8,6 km löpning – hälften på kuperade skogsstigar och hälften på grusväg. //Vickan

Löpning

Ågelsjön

Toppklass på sällskapet och miljön

Trots bara några få plusgrader, blev det varmt i solen när man sprang. Löparjackan åkte av efter halva rundan. Fotot nedan är från Elin.

Elin och Vickan

1 kommentar
  1. SÅ HÄRLIGT det ser ut! Men jobbigt att känna att kroppen inte hänger med som man önskar. Hoppas att det känns bättre nästa runda!

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras