Vad är det som är fel?

Jag sover bra. Jag äter bra. Jag tränar regelbundet och är noga med att kroppen får vila. Och ändå blir jag sjuk – igen. Är så j…a trött på att få nya sjukdagar med halsont och förkylning. Sedan några dagar är jag förkyld igen. Med halsont. Det är inte rimligt att vara sjuk så här mycket. Vad är det som är fel? Känns som att det måste ligga något bakom allt detta. Är det någon av er läsare som (tyvärr!!) också har varit med om detta och ni har hittat vad ”grundfelet” kan vara? Min mail: lifeinahappyway@hotmail.com.

Just nu är jag i Barcelona. En fotbollsresa i grunden, men tanken var att få till många fina upptäckslöpningar i denna stad. Vi går mycket, men något mer har jag inte fixat än. Jag måste vara klok och vänta. Idag var jag halsontfri, så nu hoppas jag att det har vänt! Vill så gärna förbi frisk från och med nu!! //Vickan

Vad är det som är fel

Aktiv semester

4 Comments
 1. Upplever samma sak som du. För mig tror jag att det är två avgörande faktorer som ”felar”. Skolbarn (som släpar med diverse baciller) och det andra är stress (i form av många tuffa beslut i det privata). Min kropp reagerar starkt på mental påfrestning. De två i kombo framkallar denna spiral utan slut – trots god kost, träning och återhämtning. Styrkekramar!!!

  1. Tack för dina fina och omtänksamma ord och styrkekramar!
   Jag jobbar ju i skolans värld, så jag utsätts definitivt för mycket baciller. Men varför är jag mer sjuk än mina kollegor?!?
   Jag har också varit utbränd och känner att jag har bra redskap att hantera stress och press. Så med det med mig känns det som att det är något annat som är lurt tyvärr…
   Hoppas att du får hålla dig frisk!
   Stor kram Vickan💕

Leave a Reply

Your email address will not be published.