Dagen D – match på Camp Nou

Dagen D – match på Camp Nou. Äntligen är det dax att uppfylla lilla sonens dröm sedan 10 år tillbaka – att se FC Barcelona och Messi spela match på Camp Nou. Vi var i Barcelona över en dag i juli 2011, men då var det tyvärr inte någon hemmamatch, så vi gick bara en rundtur inne på arenan. Förra veckan fyllde sonen 16 år. Sedan han var 6 år har det stått överst på hans önskelista att se match på Camp Nou. På sin 16-årsdag fick han veta att drömmen skulle gå i uppfyllelse. Idag är det alltså den dagen. Sonen har fått ny matchtröja och halsduk inför kvällens match. Vi har alla en lite pirrig känsla i kroppen för vad vi har framför oss.

Tänk er känslan att få uppfylla en dröm till sitt barn. Magiskt!

Nu är vi på väg hem från matchen mellan FC Barcelona och Real Sociedad. Den slutade 2-1 till Barca! Lycka! Se 2-1 målet på mitt instagram (swipa). Publiksiffran blev 75.000. Galet mycket folk!

Vilken MAGISK känsla att sitta på läktaren på Camp Nou och känna och höra stämningen. Vilken MAGISK känsla i mammahjärtat att se lyckan i sonens ögon innan matchen. Vilken MAGISK känsla att få uppfylla en dröm.

Tack Barca för en minnesvärd och mäktig kväll! //Vickan

Camp Nou

Camp Nou

Dagen D - match på Camp Nou

Publikhav

2 kommentarer
  1. Vilken upplevelse. Vilken häftig känsla att få uppfylla en dröm. Får gåshud av att bara läsa ditt blogginlägg.

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras