Backintervaller för att fira

Idag kom beviset på att ju nu har bockat av en sak på min Bucketlist – jag är diplomerad löpcoach! Det trodde jag inte för 5 år sedan, då jag inte alls kunde springa då på grund av mina benhinnor. Det känns som en dubbel vinst – både att jag kan springa igen och att jag dessutom är löpcoach! Ikväll blev det backintervaller för att fira att intyget har kommit. Tyvärr har Postnord lyckats skrynkla till mitt brev, så intyget är allt annat än fint. Tråkigt!

Kvällens löppass startade tungt. Andningen ville inte alls som jag ville, men efter ca 4 km kändes det lite bättre. Då kände jag att jag skulle orka köra backintervaller. Det blev 10 backintervaller sammanlagt, 5 backintervaller i en lite brantare backe och sedan 5 backintervaller i en mer seg och utdragen backe. Det kändes riktigt bra efteråt. Sprang hem och körde lite styrkeövningar och stretch på altanen. Skön kväll! //Vickan

Diplomerad löpcoach

Löpning

Backintervaller för att fira

Tänk att backarna ser så små och mesiga ut på bild…

Backintervaller

1 kommentar

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras