Jag har hittat ett ihopfällbart stativ!

Äntligen! Som jag har googlat och letat… Jag har hittat ett ihopfällbart stativ för iPhonen. När jag springer eller tränar mina cirkelpass, får jag bygga upp så att mobilen kan stå stadigt. Ibland faller den, så tyvärr har det även blivit lite sprickor i skärmen pga detta. Det var faktiskt via en reklam på instagram som gjorde att jag beställde detta stativ. Pengarna drogs direkt via Paypal, men det var en konstig avsändare. Det tog lång tid att få stativet, så jag trodde att jag hade blivit lurad. Men så en dag låg det ett paket i brevlåda och stativet fanns där, helt enligt beskrivningen och jag är jättenöjd. Nu kan jag äntligen fota utan att få sand, barr eller grus i mobilen. Dessutom är det så litet, lätt och smidigt att det får plats i mitt flipbelt. Nu behöver inte alla foton bli från grodperspektiv längre 😉!

Stativet är knappt 19 cm långt ihopfällt, 70 cm högt i utfällt läge och väger endast 155 gram. //Vickan

Mobilstativ

kamerastativ

Jag har hittat ett ihopfällbart stativ!

Mobilstativ ihopfällbart

 

1 kommentar

    Berätta vad du tycker

    Din e-postadress kommer inte publiceras