Långa backintervaller

En riktigt tråkig väderdag. 13 grader och regn mitt i juli! Det som ljusade upp dagen var att vår lilla träningsgrupp We run Peking (@werunpeking på instagram) drog ihop en kvällsträning tillsammans. Intervaller önskades, så Marcus var schysst och fixade ett pass. Det blev 5 långa backintervaller. Vi glömde mäta längden på backen, men den är lååång. Efter drygt halva backen stumnade benen totalt, så då var det bara att sätta in pannbenet. Det är så kul att träna intervaller med andra, dels peppas man att ta ut det där lilla extra och så kan alla vara med oavsett fart just denna dag.

Så här körde vi passet:

Först uppvärmningsjogg på ca 10 min.
Sedan körde vi 5 långa backintervaller.
Mellan varje intervall joggade vi ca 500 meter.
Vi tog ett gemensamt löparfoto.
Till sist joggade vi ner ca 10 min.

Tack alla fina löparvänner som gjorde detta pass till dagens stora sol. Passet började i 13 grader och lite duggregn och avslutades faktiskt i sol. Härligt avslut på dagen. //Vickan

We run Peking

Löpargrupp

Långa backintervaller

Avslutade med kvällssol

2 kommentarer

    Berätta vad du tycker

    Din e-postadress kommer inte publiceras